欧美性猛交XXXX免费看蜜桃,成人网18免费韩国,亚洲国产成人精品区综合,欧美日韩一区二区三区高清不卡,亚洲综合一区二区精品久久

打開(kāi)APP
userphoto
未登錄

開(kāi)通VIP,暢享免費電子書(shū)等14項超值服

開(kāi)通VIP
高考英語(yǔ)閱讀理解(社會(huì )類(lèi)) -2009年6月高考英語(yǔ)作文范文|高考英語(yǔ)聽(tīng)力|試題真題下載-...
來(lái)源:高考英語(yǔ)網(wǎng) 時(shí)間:1年前  閱讀:928 次 [劃詞已啟用]

Why do women earn less than men?Women earn less than men. For example, in 1988 the hourly wages of women in the U.S. were 16% less than those of men. The gap between male and female incomes varies with age. The gap between the labor incomes of young women and young men is much smaller than that between middle-aged women and men. It is also clear that jobs in which women are concentrated pay less. The larger the number of workers in an industry who are women, the lower the average wages.Why do women earn less than men? Are the differences explained by the fact that women are looked down upon? If so, the government has to intervene, to force the employers to pay equal wages to equal jobs. However, there is no agreement among economists about the causes of the gap. One view argues that women on the average have chosen low-paying jobs in which workers enjoy the freedom of entering and leaving the labor force, which reduces their years of experience relative to men. Other people say the gap can also be explained by the difference in educational background which is shown in the difference in the marginal product between men and women.

Much of the gap, however, has not been fully explained. It might be the result of some bias against women. It is this part that has produced calls for government action. What would happen if the government did intervene to increase the wages paid to women? One possibility is that incomes for women as a group might actually decline. An increase in wage decreases the quantity of labor input demanded, resulting in decreased employment as the rate of hiring new workers declines. The result will be a surplus of labor. Those who can find jobs might be better off while those who had jobs might find themselves out of work.

1. The difference in labor incomes is most obvious between _______.
A. young men and young women
B. young women in the same industry
C. middle-aged men and middle-aged women
D. middle-aged women in the same industry

2. Some economists believe women earn less than men partly because ______.
A. women are less experienced than men
B. women are only provided with low-paying jobs
C. women have much freedom in selecting their jobs
D. there is more than enough women in the labor force

3. Which of the following cannot be inferred from the second paragraph?
A. Women receive less education than men.
B. Women are not as productive as men.
C. Levels of education are closely related to productivity.
D. Goods produced by women are not as good as those by men.

4. What does the author suggest that the government should do for women workers?
A. To ensure equal pay for women.
B. To explain why women are paid less.
C. To force employers to hire more women.
D. No solution is clearly suggested.

5. What would happen if women’s wages were raised?
A. Input of capital would be increased.
B. The unemployment rate would go up.
C. Those that have jobs would become better off.
D. Women as a group would earn more than before.

【答案與解析】文章主要講為什么女性收入普遍不如男性高。

1. C。事實(shí)細節題。從The gap between the labor incomes of young women and young men is much smaller than that between middle-aged women and men可知答案C正確。

2. A。事實(shí)細節題。從One view argues that women on the average have chosen low-paying jobs in which workers enjoy the freedom of entering and leaving the labor force, which reduces their years of experience relative to men可知答案A正確。

3. D。推理判斷題。從Other people say the gap can also be explained by the difference in educational background which is shown in the difference in the marginal product between men and women可知所受教育的多少可能與產(chǎn)量(product)有關(guān),沒(méi)提到與產(chǎn)品的質(zhì)量有關(guān),所以D項不對。

4. D。推理判斷題。從 If so, the government has to intervene(干預), to force the employees to pay equal wages to equal jobs(如果真是人們歧視女性,那么政府就應該出面干預,強制給女性同樣的工資),但文中沒(méi)有提具體的措施,故答案選D。

5. B。推理判斷題。從…resulting in decreased employment as the rate of hiring new workers declines可知答案B正確。

本站僅提供存儲服務(wù),所有內容均由用戶(hù)發(fā)布,如發(fā)現有害或侵權內容,請點(diǎn)擊舉報。
打開(kāi)APP,閱讀全文并永久保存 查看更多類(lèi)似文章
猜你喜歡
類(lèi)似文章
專(zhuān)題6 七選五_7
'Workers must be paid with no delay'
男人不如女人的30個(gè)理由!讓你不得不服!
艾瑪沃特森聯(lián)合國演講稿《 He For She 》
Marginal Product of Labor
給你的員工加薪吧
更多類(lèi)似文章 >>
生活服務(wù)
分享 收藏 導長(cháng)圖 關(guān)注 下載文章
綁定賬號成功
后續可登錄賬號暢享VIP特權!
如果VIP功能使用有故障,
可點(diǎn)擊這里聯(lián)系客服!

聯(lián)系客服

欧美性猛交XXXX免费看蜜桃,成人网18免费韩国,亚洲国产成人精品区综合,欧美日韩一区二区三区高清不卡,亚洲综合一区二区精品久久